Curs de engleză; Învaţă limba engleză online

Cum pot să învăţ limba engleză fără profesor?


Limba engleză este necesară în fiecare aspect al vieţii moderne, fie că îţi cauţi de lucru sau doreşti să înveţi ceva nou. Fie că e vorba de media, muzică, filme, cărţi, viaţa e mult mai uşoară atunci când ştii limba engleză. Din acest punct de vedere engleza este diferită de orice altă limbă străină. În orice ţară ai merge pe această planetă, e foarte probabil că vei găsi relativ uşor pe cineva cu care să conversezi în limba engleză.

Dar cum poţi învăţa o limbă străină care nu seamănă prea mult cu româna, mai ales dacă nu ai avut oportunitatea asta la şcoală? Dacă ai pe cineva care să te înveţe în fiecare zi, profită de asta! Vorbeşte cât mai des posibil în engleză şi învaţă câte puţin în fiecare zi. Dar ai grijă, e foarte important ca persoana care te învaţă să stăpânească bine limba engleză, mai ales pronunţia! Alftel vei prelua greşelile lui/ei, pe care le vei adăuga la propriile greşeli!

Dacă nu ai acces la vorbitori nativi, este recomandat să asculţi mult conţinut înregistrat de vorbitorii nativi. În felul acesta îţi formezi corect urechea la tonalitatea limbii străine.

Aici vine în ajutor cursul de limba engleză Fluent.ro. Pregătit de către profesori din Marea Britanie şi România special pentru vorbitorii de limba română, Fluent.ro conţine zeci de mii de înregistrări în limba engleză cu accent britanic, pentru ca pronunţia ta să fie corectă din prima zi.

Sunt în total 80 de lecţii bazate pe conversaţii uzuale din viaţa de zi cu zi, care te vor ajuta să vorbeşti devreme şi cu încredere. Fluent.ro a fost creat în 2011 şi de atunci a fost îmbunătăţit continuu ca urmare a răspunsului cursanţilor. Orice cuvânt şi orice frază pot fi ascultate şi repetate de oricâte ori, şi fiecare cuvânt are de asemenea transcrierea fonetică a pronunţiei în aflabet latin. În felul acesta te asiguri că înveţi să pronunţi corect de la început.

Cursul Fluent.ro a primit un răspuns foarte bun în special din partea celor care urmează să lucreze în străinătate si au nevoie să înveţe engleza conversaţională sau din partea celor mai în vârstă, care doresc să înveţe limba engleză pentru a putea să comunice cu familia lărgită.

Primele 2 lecţii din fiecare modul (Începător şi Intermediar) sunt gratuite şi le poţi încerca chiar acum pe Fluent.ro

Mult succes la învăţat!